About Me

Mein Foto
صبای ایران
آیا صدای صبا را می شنوید؟
Mein Profil vollständig anzeigen

Blog Archive

Powered by Blogger.

آیا صدای صبا را می شنوید؟

نامه رضا هفت برادران پدر مجاهد شهید صبا هفت برادران - من رضا، پدر صبا هستم، دلم می خواهد این نامه را همه ارگان ها و افرادی که دست اندرکار حقوق بشر هستند بخوانند، و بگویند سهم صبا از حقوق بشر، یا حقوق انسان کجاست؟ روز شنبه بیستم فروردین سال ۱۳۹۰، حدود ساعت پنج و نیم بامداد، در حالی که، در بیمارستانی که دو سرباز مثل یک زندانی مواظب من بودند، به دنبال درخواست اهدای خون از این و آن بودم، تا زندگی صبا را نجات دهم، سرباز سوم رسید و گفت دخترت مرد! ادامه...

Follower

postheadericon تحویل سال ۲۰۱۲



صدها هزار آلمانی به رسم هر سال پای دروازه‌ی براندرنبورگ برلین سال کهنه را با سال نو عوض کردند. موسیقی زنده هوای گرم بزرگ‌ترین جشن آغاز سال ۲۰۱۲ در آلمان را در پایتخت گرم‌تر کرد. شمار شرکت‌کنندگان در این جشن به حدی بود که جمعیت تا ۲ کیلومتر آن‌سوتر از دروازه‌ی معروف برلین می‌رسید و برگزارکنندگان دو ساعت پیش از تحویل سال در ساعت ۲۴ روز شنبه (۳۱ دسامبر/ ۱۰ دی) مجبور به بستن ورودی‌ها به این محوطه شدند.

مراسم تحویل سال در سراسر آلمان هم جشن گرفته شد. آتش‌بازی یکی از سرگرمی‌های مورد علاقه‌ی آلمانی‌ها در هنگام تحویل سال نو است. از ساعت‌ها پیش از تحویل سال تا دقایقی پس از آن صدای ترقه‌ها خیابان‌ها را فرا می‌گیرد و نور فشفشه‌ها و تجهیزات آتش‌بازی آسمان مناطق مختلف را نورافشان می‌کنند.
آلمانی‌ها امسال نیز همچون سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیون یورو برای خرید تجهبزات آتش‌بازی هزینه کردند

ازدحام در لندن و ممنوعیت آتش‌بازی در پاریس

مراسم تحویل سال جدید میلادی در پاریس کم سروصداتر برگزار شد. دولت فرانسه چند سال است که آتش‌بازی را به دلایل ایمنی ممنوع کرده است. مقام‌های پاریس در لحظه‌ی تحویل سال آتش‌بازی عمومی هم برگزار نکردند. در روزهای اخیر پلیس فرانسه مرزهای این کشور با همسایگان را کنترل و تجهیزات ‌آتش‌بازی "قاچاق" را ضبط می‌کرد.

در لندن ۲۵۰ هزار تن گرد هم آمدند تا صدای ناقوس ساعت "بیگ‌بنگ" را بشنوند. چرخ‌وفلک غول‌پیکر لندن در کنار رودخانه‌ی "تیمز" که به "چشم لندن" مشهور است، در لحظه‌ی سال ۲۰۱۲ نیز میزبان شرکت‌کنندگان در جشن سال جدید بود.

ساموآ برای نخستین بار در جلوی صف

جزیره‌ی توریستی "ساموآ" در اقیانوس آرام امسال برای نخستین بار به عنوان اولین کشور جهان سال جدید را جشن گرفت. این جزیره که همچون جزیره هاوایی در نقطه‌ای دورافتاده از اقیانوس آرام قرار گرفته، دسامبر ۲۰۱۱ را سی روزه به پایان برد و به سال نو وارد شد.

ساکنان برخی از نقاط جهان از جمله جزایر اطراف نیوزلند اما با بداقبالی و به دلیل شرایط جوی نامناسب تحویل سال را در خانه جشن گرفتند.

کشور استرالیا در مقابل یکی از باشکوه‌ترین مراسم تحویل سال در سراسر جهان را برگزار کرد. بر اساس برآوردها حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در اطراف ساختمان مشهور اپرای سیدنی گرد هم آمدند تا آتش‌بازی بزرگ را از نزدیک ببینند. هوای تابستانی و آسمان صاف، به جشن استرالیایی‌ها در مقایسه با همسایه‌ی بداقبال‌شان (نیوزلند) جلوه‌ی خاصی بخشیدند.
شمارش معکوس برای نخستین بار

شمارشگر معکوسی که با نور لیزر بر روی ساختمان ۶۰۰ ساله‌ی "معبد آسمان" در پکن تابانده می‌شد، آخرین ثانیه‌های سال ۲۰۱۱ را برای چینی‌ها شمرد. این نخستین بار بود که پایتخت این کشور یک شمارشگر مخصوص به خود داشت. البته مردم پکن به مراسم دعوت نشده بودند، زیرا دولت کمونیستی چین هر گونه تجمع عمومی را تهدید امنیتی بالقوه می‌داند. تنها چند مهمان ویژه در زمستان نسبتا سرد پکن شاهد این مراسم بودند.
بر اساس تقویم سنتی چین، سال جدید این کشور امسال ۲۳ ژانویه آغاز می‌شود.

جشن بزرگ در نیویورک و سه بار تحویل سال در ایستگاه فضایی

"لیدی گاگا"، خواننده‌ی مشهور پاپ، گوی بلورین مشهور در جشن نیویورک را به حرکت در‌آورد؛ گویی که در آخرین ۶۰ ثانیه سال به میدان تایمز انداخته می‌شود. او بدین ترتیب پا جای پای چهره‌های مشهوری چون بیل و هیلاری کلینتون (رئیس جمهوری پیشین و وزیر امور خارجه‌ی کنونی آمریکا) یا محمد علی کلی، قهرمان بوکس سنگین‌وزن جهان گذاشت که نیویورک را به سال جدید برده‌اند.

ریو دو ژانرو در برزیل هم میزبان حدود دو میلیون شرکت‌کننده‌ای بود که برای رقص "سامبا" زیر نور آتش‌بازی بزرگ شهر به خیابان‌ها آمده بودند. تقریبا همین تعداد شرکت‌کننده نیز در مراسم تحویل سال ۲۰۱۲ در سائو پائولو، دیگر شهر بزرگ برزیل حضور یافتند.

ساکنان ایستگاه فضایی بین‌المللی سال ۲۰۱۲ را سه بار جشن گرفتند. شش فضانورد حاضر در این ایستگاه در مجموع ۱۶ بار از سال ۲۰۱۱ به ۲۰۱۲ وارد شدند، اما تنها عبور از ساعت ۲۴ در مسکو، هیوستون و گرینویچ را جشن گرفتند. مسکو محل کنترل مرکزی ایستگاه بین‌المللی، هیوستون مقر اصلی سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) و گرینویچ، محل عبور نصف‌النهار مبدا است.

خاویار، میوه‌ی تازه، سوسیس بوداده و شکلات، غذای تحویل سال فضانوردان در ایستگاه بین‌المللی بود. مصرف نوشیدنی‌های الکلی اما اکیدا ممنوع است.

هاوایی هم آخرین نقطه در جهان بود که تحویل سال نو میلادی را جشن گرفت.

صدای آلمان

سایت همبستگی ملی

مجاهدین خلق ایران